תשלום על נזק בהעדר הוכחות

  • י' אלול התשפ"ב

שאלה

אוקי זה שאלה טיפה ארוכה...אז ככה, חברה שלי ואני ישבנו בשיעור ואז היא נתנה לי מכה חזקה עם הבקבוק ואז ניסיתי לקחת לה אותו, והידיים של שתינו היו מתחת לשולחן והיא הוציאה את הידיים עם הבקבוק והשעון נתקע, מה שקרה זה שהשעון מעט נשרט ברמה שלא רואים רק היא אומרת שהיא רוצה פיצוי, היא טוענת שנגעתי בה ואני טוענת שלא, הידיים היו מתחת לשולחן ואולי הם חסמו אותן אשמח לשמוע את שתי הצדדים אם נגעתי בה ואם לא,
תודה רבה
אשמח לתשובה במייל כדי שאוכל להראות לה, תודה רבה

תשובה

שלום וברכה

מאחר ואין כל ראיה שאת פגעת בשעון שלה, לכן אינך חייבת לשלם מאומה.