נותנים לי זיכוי שלכאורה לא מגיע לי, מה עלי לעשות?

  • ז' אלול התשפ"ב

שאלה

שלום וברכה לכבוד הרב
לפני מספר חודשים, הוריי קיבלו הבטחה להטבה כספית מחברת התקשורת הוט על סך 100 ש"ח. אכן התקבלה ההטבה, ואף בסכום כפול.
עדכנתי בכך את הוט והם טענו שמבחינתם זה תקין. בחודשיים העוקבים התקבל שוב זיכוי ע"ס כ-100 ש"ח בכל חדש. כל פעם דיברתי עם הוט - ומבחינתם זה תקין. בשיחה האחרונה טענה הנציגה כי היא רואה זיכוי גם בחודש הקרוב.
גם בחודשים העוקבים מתקבלת הטבת זיכוי בסכומים שונים, ככל הנראה נמוכים יותר. האם יש צורך לחזור ולפנות אליהם שוב ?
תודה רבה מראש,
צחי

תשובה

שלום וברכה

משדיברת אליהם והעמדת אותם על טעותם, והם טוענים שזה מה שמגיע לכם, הרי שאתה לא צריך לפנות אליהם שוב.