חברה והשקפה

האם בנות נמשכות לבנים?

  • ג' אלול התשפ"ב

שאלה

האם בנות נמשכות לבנים, או שזה רק בנים שנמשכים לבנות?

תשובה

שלום וברכה

במצב בריא, שני המינים נמשכים זה לזו.

כמובן שיש הבדלים בין משיכת בנים לבנות, למשיכת בנות לבנים. לכל מין יש צרכים אחרים הגורמים למשיכה זו.  אצל בנים המשיכה הראשונית לבנות היא יותר תאוונית ושטחית, ולבנות המשיכה היא בדרך כלל יותר משיכה לקשר של אהבה עמוקה ואמיתית. ולהבדלים עיקריים אלה, ישנם הרבה התבטאויות בדקויות שונות, ראי כאן על הבדלים רבים בין הגבר לאישה, שאחת ההשלכות היא גם הנושא הזה.

אבל בסופו של דבר שני המינים נמשכים זה לזו וזו לזה. כך ברא הקב"ה את עולמו כדי שהמינים יתאחדו ויתחברו וימשיכו את קיום העולם, מלבד התועלת שיש לשניהם עצמם בעצם החיבור הזוגי.