זוגיות

האם אני עוד אמצא את זיווגי?

  • א' אלול התשפ"ב

שאלה

מרגיש לי שאני נורא מבוזבז מכיוון שעשיתי יותר מטעות אחת בחיי ואני משתדל לעמוד בכל ניסיון שיש לי בחיים
האם אני יקבל זיווג אני באמת מבין את האדם ויצא לי להיות בזוגיות שהייתי מחובר אליה מאוד ונפרדה ממני בגלל שלא ראתה אותי מתאים .מה עלי לעשות מלבד להמשיך בחיי שזה מובן לי .סגולות כלשהן או עצות

תשובה

שלום וברכה

יפה כתבת שעליך להמשיך בשגרת חייך, ובעז"ה תמצא את זיווגך - אין כל סיבה לחשוב שלא תזכה. אמרו חז"ל: "קשה זיווגו של אדם כקריעת ים סוף" וזה לא קל לאף אחד, יש לעשות השתדלות רגילה ולהירשם אצל שדכנים ושדכניות, ולהתפלל למציאת הזיווג ובעז"ה תמצא את זיווגך ברגע הנכון.

ממליץ מאוד להירשם חינם לאתר שבע ברכות מבית הידברות, שמלבד איכות ואמינות ההצעות, הוא גם בפיקוח רוחני מתאים, ובעז"ה זה יהיה לך לתועלת.

הנה שלל סגולות למציאת הזיווג כאן.

בברכה לבשורות טובות מהרה,