חברה והשקפה

האם הילדה תחזור בגלגול נשמות?

  • כ"ב סיון התשפ"ב

שאלה

שלום כבוד הרב,
ילדה בת 9 שנפטרה מהמחלה.. האם מנוחתה בגן עדן? האם הנשמה שלה תחזור שוב או שתפקידה הסתיים בעולם הזה?

תשובה

שלום וברכה

אין לנו מושג מה נעשה בשמים אולם בדרך כלל ילדה כזו באה לזמן קצוב לתקן פגם קטן מגילגול קודם ולאחר שהיא משלימה את ימיה הקצרים ללא כל חטא כי היא עדיין לא הגיעה לעול המצוות היא עולה מיד למקומה בגן עדן במקומה העליון.

אשרי ההורים שזוכים לקבל נשמה טהורה שכזו לגדלה למשך השנים האלו. היא נשארת הילדה של ההורים שגידלו אותם במשך השנים האלו והם נחשבים כהורי הצדיקה פלונית שבוודאי הזכות תעמוד לכם בעולם הזה ובעולם הבא.

חיזקו ואמצו,