חברה והשקפה

האם צריך לפייס?

  • כ"ב סיון התשפ"ב

שאלה

שלום וברכה
יש לי חברה שהקפידה עלי ועל חברותי מאי הבנה -שילדה אחת גרמה לה לחשוב שהיא איתנו בקבוצה למרות שזה היה שקר מפני שהיא אף פעם לא הייתה איתנו
ובגלל שלא התייחסנו אליה כילדה שבקבוצה שלנו ולא קראנו לה למפגשים היא כל הזמן נעלבה ממנו בלי שידענו את הסיבה ולאחרונה היא הודיע שהיא מאוד מאוד פגוע ממנו ולכן הקפידה עלינו.
(חשוב לי לציין שלילדה הזאת אין חברות בכיתה ואת זה ידענו אבל מפני שהיא ילדה שעלולה להרוס לנו את הקבוצה ולגרום למריבות רבות ולפגיע בילדות שבקבוצה לא היינו מסוגלות להכניס אותה)
אז השאלה היא מה היא חומרת הקפידה והאם אנו אשמות בזה שהיא פגוע כל כך?
תודה רבה

תשובה

שלום וברכה

יש לפייסה בכל דרך אפשרית.

גם אם אתם לא אשמים, מצוה גדולה לפייסה ולדבר על ליבה שתסלח לכן ובעז"ה הכל יהיה לכם בטובה ובברכה.

עלו והצליחו,