זוגיות

אם יש תפילה מסוימת שאני יכולה לקרוא כל יום בשביל שהזוגיותשלי תצליח ותוביל לחתונה?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום כבוד הרב , שמי סיון אני בת 21 יש לי בן זוג בן 20 בחור דתי שעוזר לי לחזור בתשובה , אני מרגישה שהקשר הוא קשר טוב ומאוד הייתי רוצה שיוביל לחתונה אפילו כבר בקרוב, רציתי לדעת האם יש תפילה מסויימת שאני יכולה לקרוא כל יום בשביל שהזוגיות הזאת תצליח ותוביל לחתונה? כלומר אם ברצוני להתפלל לבקש בקשה מהקב"ה שהקשר יוביל לחתונה וזוגיות מוצלחת האם יש תפילה מיוחדת לחתונה. כי כשחיפשתי מצאתי רק תפילות למציאת זיווג וזה לא מה שאני מחפשת. תודה רבה וחודש טוב.

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

לא צריך תפילה מיוחדת אפשר לדבר עם הקב"ה אפילו באנגלית העיקר שיצא מהלב ולא צריך נוסח מיוחד, הקשר שלנו היא קשר כמו בן לאב ולכן חוץ מהתפילות שקבעו לנו אנשי כנסת הגדולה אפשר להוסיף בקשות פרטיות באיזה שפה ונוסח שרוצים ובכל זמן פנאי:

בברכה שיתקבלו תפלותייך

מנחם מנדל