זוגיות

נסיון בשידוכים

  • י' אדר א' התשפ"ב

שאלה

לפני כמה שנים פגשתי אדם מדויק לי ומושלם עבורי, בין הפגישה השניה לשלישית נפלתי במגע מסוים עם בחור שהיה איתי בקשר בזמנים קשים וניצל את החולשות שלי
הוא זיהה את הלחץ שלי והגיע בלי הזמנה והיה מה שהיה
שמרתי על גבולות מסוימים אבל זה היה מספיק כנראה בשביל להכעיס את הקב״ה
השידוך שלי התקדם לפגישה שלישית ובסוף התבטל מסיבה ממש לא הגיונית,
התחרטתי וחזרתי בתשובה והשידוך שהתבטל התחתן עם אחרת
עברו 6 שנים ואין לי שום הצעה פוטנציאלית ומושלמת כמו שהוא היה. הקב״ה שולח פעם אחת? אולי הוא לא סולח לי?
אם פספסתי הזדמנות, אין לזה תיקון?

תשובה

שלום וברכה

יש לחזור בתשובה שלימה על הנפילה ולקבל על עצמך לא לגעת בשום גבר עד לטהרה וחתונה. בעז"ה בזכות התשובה תזכי מהרה לזיווגך משורש נשמתך.

אין לחשוש שאיבדת את זיווגך לעולמים. בוודאי שפלוני לא היה זיווגך אף שהיה נראה לך שזה מתאים לך ובעז"ה תזכי מהרה לזיווגך.