שו"ת חנוכה

עליה לבית עלמין בחנוכה

  • כ"ה כסלו התשפ"ב

שאלה

שלום
יצא לי לבקר היום ממש בספונטניות את דודה שלי שנפטרה לפני 3-4 שנים בבית עלמין במרכז הארץ.
ממש תוך כדי נסיעה הבית עלמין שלה הופיע לי מול העיניים והייתי חייב לעצור כי אני מצפון הארץ ולא יוצא לי לבקר אצלה.
לא בכיתי בקבר. הייתי שם 10 דקות. שטפתי את הקבר. קצת דיברתי וזהו. יצאתי.
השאלה שלי - עשיתי איסור? אני מפחד שעשיתי איזה עבירה. אני יכול להיות רגוע????? זה היה ממש בתמימות.

תשובה

שלום וברכה

לא עשית שום איסור. לא קרה כלום.