חברה והשקפה

מזה טומאת בעל קרי

  • כ"ט אב התשפ"א

שאלה

לצערי קורה שאני נופל לא מעט פעמים בחטא של הוצאת זרע לבטלה, אני מקווה להפסיק עם זה לגמרי ונוהג לקרוא לאחר מכן את התיקון הכללי לאחר שהתקלחתי וניקיתי את גופי משכהת זרע, השאלה היא עד כמה זה חשוב לנקות את הגוף כשקוראים התיקון הכללי ובכלל? (בהקשר של שכבת זרע)

תשובה

שלום וברכה

יש לשטוף את שכבת הזרע מהגוף במים וכדו' לפני שאומרים דבר שבקדושה.

בברכה,

בנימין שמואליאא