חברה והשקפה

יש לי שאלה

  • כ"ח אב התשפ"א

שאלה

אני ילדה מאוד פחדנית וכל העצות שאמרו לי לעשות לא עבדו אני אומרת שמע ישראל לפני השינה אבל זה לא עוזר אני לא מצליחה להרדם ואז אני נשארת ערה עד מאוחר בלילה מתה מפחד מדברים שאני יודעת שלא יכולים לפגוע בי כל עוד יש לי מזוזה בחדר כמו רוחות רפאים או שדים אני אפילו מפחדת מדברים שלא קיימים כמו חייזרים ואני כבר בת חמש עשרה אני מאוד מפחדת שזה לא יפסיק למה גם כשאני אגדל אני אשמח מאוד עם יש סגולה או משהו כזה שיוכל לעזור לי תודה מראש

תשובה

שלום וברכה

גם חייזרים לא יכולים להכינס לחדש שיש בו מזוזה.

לגופו של עניין חשוב מאוד שתספרי על כך להורים ותבקשי מהם ללכת לאיש מקצוע שסייע לך לשחרר את הפחדים המיותרים האלו. ניתן לפנות למחלקת נפשי בשאלתי של ארגון הידברות טלפון 0529551605