נשים

צניעות הסמינרים

  • כ"ו אב התשפ"א

שאלה

שלום וברכה,
רציתי לשאול אותכם בנוגע לצניעות הגרביונים הדקיקים בצבע גוף...
ראיתי פסקים כמעט מכל החוגים שאוסרים את לבישת אותם גרביונים בצורה הכי מפורשת שיש
ואם כך, איך זה שכל הסמינרים דורשים (לא ממליצים\מבקשים) שהבנות יבואו רק עם גרביון כזה?
ועוד דורשים שיבואו עם חצאית שמגיע דווקא עד שלוש רבעי הרגל ולא עד הנעליים ומי שתגיעה עם חצאית ארוכה וצנוע נחשבת ל"מודרנית" "מתנחלת" ושאר שמות שאף פעם לא הבנתי
הרי ברגע שמבקשים להגיע בחצאית קצרה - אוטומטית בנות מתחילות לקצר את האורך עד הגבולות של חוסר צניעות שלא פעם נראה ברחובות החרדיים לצערינו...
וכמובן שארוך זה לא "מודרני" אלא הצורה שאימותנו הלכו כל השנים, אם כבר נותנים שם אז - פרימיטיבי

בתודה מראש.

תשובה

שלום וברכה

אינני עובד בסמינר ולא ידוע לי בדיוק מה קורה שם.

בדרך כלל הגרביונים צריכות להיות 70 דנייר ולכן זה צנוע.

אסור ללכת בחצאית קצרה, חצאית 3/4 זה צנוע באמת.