נסיעה לאילת בתשעת הימים

  • ב' אב התשפ"א

שאלה

שלום רב כבוד הרב,
עברתי לאחרונה טיפולי ivf ראשונים וגילתי שאני שלילית להריון ולקחתי את זה מאוד קשה ואני בדיכאון
לפני כחצי שנה קבעתי עם בעלי נסיעה לאילת ב-9 הימים (לא שמנו לב שזה יצא בתקופה הזאת) אחרי הטיפולים הקשים האלו וקבענו שאם יצא הריון חיובי אנחנו נבטל ואם לא לפי המצב הנפשי שלי נראה אם ניסע
אחרי שקיבלתי שלילי אני נכנסתי לדיכאון קשה מאוד שכל רגע אני חושבת על זה יש לי המון מצפון לגבי הנסיעה הזאת כי מלא אנשים אומרים לי לא לנסוע ואני חושבת שהנסיעה הזאת תשפר לי את המצב רוח ואם לא אסע אכנס לדיכאון יותר עמוק
חשוב לי לציין שאני הולכת על פי מנהגי אשכנז
תודה מראש על המענה

תשובה

שבוע טוב,

במקרה שלכם - אתם יכולים לנסוע, וכמובן תקפידו על מנהגי תשעת הימים.

ראי https://www.hidabroot.org/question/293717

בשורות טובות בקרוב,

הלל מאירס