חיסון קורונה לפי הרבנים

  • ט"ו אדר התשפ"א

שאלה

שלום כבוד הרב, רציתי לשאול אם אני מתחסנת על סמך זה שרבנים שאני מאמינה בהם אומרים בשיעורים להתחסן.. בעצם אני הולכת לא לפי דעת עצמי אני הולכת אחרי רב שאמר וחס וחלילה יכול לקרות לי משהו בעקבות החיסון.. אני יכולה להגיד לעצמי שעשיתי את ההשתדלות שלי בזה שהלכתי על פי דעת תורה? כשאני אפטר מן העולם? תודה

תשובה

שבוע טוב,

את יכולה לקחת את החיסון ללא כל חשש. וגם אם יקרה משהו חלילה, לא רק שאין עלייך כל טענה, אלא הדבר יעמוד לך לזכות ומצווה.

ראי https://www.hidabroot.org/question/289365

בברכת בריאות איתנה,

הלל מאירס