חינוך ילדים

לק מה הבעיה?

  • ט"ו חשון התשפ"א

שאלה

שלום
אני בת מבית יעקוב מבית חרדי ואני רוצה לדעת אם יש בעיה הלכתית עם לק בהיר? ואם יש בעיה לא הלכתית אז מה הבעיה?
תודה רבה!

תשובה

שלום וברכה

לק בהיר שרק עושה את הציפורן יותר מצוחצח ומבריק אין בהם שום בעיה בשום צד.

כמובן שאם יש תקנה בבית ספר לא לבוא עם לק, יש לציית ללא קשר להלכה אלא לכבד את המקום שבו את לומדת. כמובן שתקנות אלו אינם דרקוניות אלא מיועדות לשמור על סדר מסויים ועל מדרון שיכול להפוך להיות חלקלק.

המשיכי והצליחי,