זוגיות

חתונה

  • ג' חשון התשפ"א

שאלה

אני התאלמנתי בגיל 43 אחרי שנה הכרתי והתחתנתי ועברנו לגור בעיר אחרת רחוק מאיפה שההיתי גרה. יש לי בת אחת אחת שהתחתני בפעם השניה היא היתה בת 15 ולבעלי יש 5 ילדים .הבעיה הקשה שהבת שלי לא אוהבת את הילדים ולא את הבית והיא מתגעגעת לחברות שלה וקשה לה מאוד ואת כל הקושי שלה מעבירה אלי ותמיד רע לי ואני לא שמחה ויש לי תמיד רע בלב שמה שעשיתי זה לא טוב. וזה משפיע עלי ואני תמיד משדרת לבעלי לא טוב. הרבה פעמים אני רוצה לעזוב את הבית. בקיצור נהיה לי רע השנתיים האלה יותר ממה שהיה לי לפני בתקופה שהבעל שלי היה חולה . לא יודעת מה לעשות צריכה דחוף עזרה.גם הילדים שלו לא הכי אוהבים את המצב שאבא שלהם התחתן .

תשובה

שלום וברכה

השינוי של החתונה שלך והמגורים שלך הוא קשה ומורכב עבור כל אחת ובפרט בחורה בגיל זה, על כן ראוי מאוד לבקש עזרה מבית ספר שהם ידברו עם הבת שלך ויתנו לה עזרה מקצועית איך להתמודד עם השינוי המורכב שהיא הגיעה איליה עקב החתונה שלך. בעז"ה בלווי מקצועי היא תזכה לצלוח את זה בצורה בריאה וטובה.