נוער

הבן שרוצה הכל

  • ג' תשרי התשפ"א

שאלה

הבן שלי בן19 הוא לא רוצה לעבוד אבל רוצה הכל רשיון בית כסף הוא רוצה שאני יעבוד ויתן לו עם לא הוא מהיים שהוא לא היתחתן וישיר בבית כל החיים אני בעצמי מטפלת בילדים הפרנסה קשה מה לענות לו

תשובה

שלום וברכה

אין להתרגש משום איום ויש להודיע לו בצורה הכי ברורה אבל בצורה רגועה ובאהבה, שאין אפשרות לתת לו את מאוויו והבחירה בידו, האם לשקוע בעצמו או להתחזק ולהצליח.

בהצלחה,