חברה והשקפה

אתר שבע ברכות מאושר ע"י הרבנים?

  • כ"ט חשון התש"פ

שאלה

שלום לרב!
אני נהנה מאד מההרצאות והידע המגוון שישנו באתר. יישר כח אדיר על החיזוקים.
יש לי שאלה שמאד מפריעה לי, לאור מס' רבנים שיצאו חוצץ נגד הידברות (כמו הרב מוצפי שליט"א).
האם הרבנים התומכים באתר הידברות מסכימים עם מה שנעשה באתר שבע ברכות, למרות התמונות של הבנות וכל מה שהולך שם? אשמח מאד לשמוע.
נ.ב
השאלה לא נובעת חלילה מקנטרנות אלא מרצון אמיתי לדעת האם יש לכך סימוכים מהרבנים.
בברכת יישר כח!
נועם

תשובה

שלום וברכה

https://www.hidabroot.org/question/257022

כל מה שאנו עושים זה רק בהתייעצות ובהוראת גדולי ישראל. איננו מקילים במקום שאמרו להחמיר ואיננו מחמירים במקום שאמרו להקל.

אתר שבע ברכות אינו מיועד לחרדים. אתר שבע ברכות אינו פתוח בשום סינון חרדי ולכן כל מי שיש לו אינטנרט מסונן חרדי כהוראת גדולי ישראל אינו יכול לגלוש באתר שבע ברכות.

בהצלחה,

צוות הידברות