זוגיות

הרב מוצפי

  • כ"ד כסלו התשע"ט

שאלה

ראיתי שהרה"ג בן ציון מוצפי יוצא נגד אתר שבע ברכות.. אני רשום באתר וכעת איני יודע כיצד לנהוג.. רציתי לשאול מי הם הרבנים שמתירים את זה..

תשובה

שלום וברכה

הרב זמיר שליט"א מתייעץ עם רבותיו ובראשם חכם שלום כהן שליט"א ועל כן אין לחשוש למרות דברי הרב מוצפי שליט"א.

הרב מוצפי הינו תלמיד חכם חשוב, אבל דעת הרב מוצפי שליט"א שונה בכמה דברים מדעת הרב זמיר ומרבותיו של הרב זמיר. אנו מתנהלים לאור הוראות הרב זמיר כהן שליט"א ורבותיו.

בברכה,

צוות הידברות