חברה והשקפה

מה המשמעות של הכל?

  • י"ב ניסן התשע"ט

שאלה

היי! אשמח אם תענו לי:
מה המשמעות של הכל? למה אנחנו צריכים את כל זה,?אם רק האנשים בעולם נבחנים, אז למה העולם מתקדם באמצעות החוכמה וההמצאות, למה הגענו למצב שיש אנטרנט ועולם טכנולוגי? מדוע לא "נשארנו בעבר"?

תשובה

בס"ד

שלום וברכה,

הזוהר הקדוש אומר שבתקופה זו יפתחו "שערי בינה", ותינתן לעולם חוכמה רבה ואמצעים רבים. יש להם מספר תפקידים בגאולה:

1. תקשורת המונית, אשר יוצרת קשר ושיתוף בין כל הארצות, וכך מאפשרת את ביאת משיח שתפורסם בכל העולם ותביא גאולה מפורסמת לכל העולם.

2. אמצעים טכנולוגיים מקלים על הפצת התורה והכרת החוכמה האלוקית.

3. טכנולוגיה זו מאפשרת מלחמה המונית - מלחמת גוג ומגוג, אשר ההצלה ממנה לעם ישראל תהיה בנסים גלויים.

נא לראות בהרצאה "נבואות אחרית הימים" של הרב זמיר כהן:

https://www.hidabroot.org/video/68365

בברכה,

דניאל בלס