זוגיות

שמועות על האתר שבע ברכות

  • ז' אדר א' התשע"ט

שאלה

יש שמועות שהאתר שבע ברכות נפסל על ידי רבנים גדולים בטענה שאינו כשיר לאנשים ששומרים תורה ומצוות . האם יש אמת בדבר או שזה רק כדי לקדם אתרי שידוכים אחרים שבתשלום ?. שבע ברכות פתוח לכלם ללא תשלום וזה דבר יחודי . מקווה לשמוע בשורות טובות

תשובה

שלום וברכה

דעת רוב ככל גדולי הדור היא שהאתר ראוי ונכון ויש להמשיך כך.

יש רבנים שאינם מסכימים איתנו בעניין זה, אינני חושב שהסיבה היא אינטרסטית אלא יש להם השגות לדעתם על המיזם הזה שלפי התורה זה לא ראוי לדעתם. אולם אחנו הולכים כדעת רוב גדולי הדור.שמורים לנו להמשיך בדבר ושהאתר הוא אתר קדוש שעושה דברים גדולים מען המתחזקים ומחפשי הזיווג בטהרה הקודש..

בברכה,

צוות הידברות