זוגיות

האם ילד להורים גרושים לא נשואים יכול להתחתן ברבנות?

  • ב' שבט התשע"ט

שאלה

אני ובת זוג שלי גרושים שנמצאים בפרק ב בחיים אבל עדיין לא נשואים.לפני כחצי שנה נולד לנו ילד.האם לפי ההלכה יש איזושהי הגבלה לילד בעתיד אם אנחנו נישאר בסטטוס גרושים עד שהילד יגדל..לדוגמא האם הוא יכול בלי בעיה להתחתן ברבנות..

תשובה

שלום וברכה

בדרך כלל לא אמורה להיות לילד בעיה.

מאחר ואתם אוהבים זה את זה הרי שחבל שאינם נישאים כדת משה וישראל. כך חייכם יהיו בהיתר ובמצוה במקום בדרך שאינה נוחה בעיני ה'.

הנישואים יביאו לכם שפע שם פרנסה והרווחה בכל אשר תפנו.

נשמח לסייע בידכם עוד ככל אשר תצטרכו