נשים

מאיזה גיל יש להלביש ילדה בצניעות?

  • כ"ו תשרי התשע"ט

שאלה

שלום הרב,
בתי מגיעה בקרוב לגיל 3. מתי אני צריכה להתחיל להלבישה בצניעות?
תודה!!

תשובה

שלום רב,

החיוב לחנך ילדה קטנה לכל דיני צניעות המלבושים הוא מגיל שש. ואם את יכולה להחמיר בזה כבר מגיל שלוש תבוא עלייך ברכת טוב.

מקורות: יעויין בספר מורה הנער (עמוד תו).

בברכה,

הלל מאירס

העיתונאי דודו כהן והרב זמיר כהן בתוכנית שמעניקה תשובות לכל השאלות שלא היה לכם את מי לשאול, הפעם בנושאי צניעות:

היכן עובר הגבול בין הצורך להתייפות חיצונית לבין טיפוח מוגזם? עודד הרוש מארח את הרב שמואל אליהו לשיחת עומק מרתקת: