חברה והשקפה

אינטרנט משפיע לרעה

  • ט"ז תשרי התשע"ט

שאלה

X ערב טוב רציתי לשאול לגבי האיטרנט משפיע עלי לרעה האם עדיף שאני לא יכנס לגוגל בכלל והאים כל מה שכתוב בגוגל נכון לדעתי לא

תשובה

שלום וברכה

ראשית, אכן האינטרנט הינה רעה חולה שמביאה המון חטאים וכשלונות לגולשים, על כן ללא צורך מיוחד לפרנסה וכדו' הרי שהוראות גדולי ישראל הן להימנע כליל מגלישה באנטרנט אפילו מסונן..

ב. בוודאי שהאינטרנט מלא בשקרים ובחצאי אמיתיות ואין כל ספק בכך ש/אי אפשר לסמוך על הנאמר בכל מיני אתרים ופורומים וכדו'.