חברה והשקפה

אני שומר שבת והולך לבית כנסת.

  • ט"ז תשרי התשע"ט

שאלה

השאלה שלי. שאני הולך לעבודה לא שם כיפה כי חברים מעבודה יגידו לי מה קרה לך וכו': מה עליי לעשות לא לחשוש מזה הרב תודה

תשובה

שלום וברכה

בוודאי שהדרך הנכונה היא לכת ללא בושה ומורא עם הכיפה ואף אם ישאלו שאלות פעם אחת ופעמיים הרי שמהר מאוד יתרגלו למציאות החדשה ויכבדו אותך מאוד.

אם אתה מרגיש שאין לך את הכוחות לעמוד בזה עדיין הרי שאמליץ ללכת כרגע עם כבע מצחיה וכדו' עד שתאזור את האומץ ללכת בגאון ובעוז עם כיפה.

עלה והצלח,