נשים

עצות לשמירת נגיעה

  • כ"א אב התשע"ח

שאלה

שלום הרב,
אנו נמצאים בזוגיות כבר 3 שנים וב"ה עוד פחות מחודש אנחנו מתחתנים .
אנחנו מאוד רוצים לשמור נגיעה כל הזמן הזה שלפני החתונה ופשוט כל פעם נופלים מחדש בבקשה הרב אם תוכל לתת לנו עצות איך להישמר ולהצליח בזה כי זה באמת קשה !
תודה רבה רבה !!

תשובה

שלום וברכה

הדרך הנכונה והכי פשוטה היא להפסיק להיפגש בחודש הזה כמעט לגמרי.

להיפגש מקסימום פעמיים ורק במקומות ציבוריים בלי כל חשש איסור ייחוד וכך תוכלי לשלוט בעמכם ולשמור נגיעה.

זכרו שהתאפקות וזהירות כעת מהחטא תכפר על החטא מהעבר ובחודש זה אתם יכולים לתקן את כל הטעויות של עד עתה ולהגיע תחת לחופה טהורים ונקיים.

בברכת מזל טוב לחתונה,