חברה והשקפה

ישראל הצנועה והפשוטה

  • כ"ח תמוז התשע"ח

שאלה

שלום רציתי לשאול האם יש הסבר מיוחד לזה שישראל היא ארץ פשוטה מאוד ביחס לארצות העולם? בחו"ל אנחנו רואים אגמים מרהיבים,יצורי ים מיוחדים,נופים שונים ומאלפים. למה בישראל הקב"ה עשה אותה הכי "פשוטה"? תודה מראש

תשובה

בס"ד

שלום וברכה,

ארץ ישראל אינה פשוטה כלל. היא מציעה את החקלאות העשירה ביותר, ונופים מגוונים עד מאוד, טמפרטורה נוחה ועוד. ראה בהרחבה במאמרי "במה מיוחדת ארץ ישראל מכל הארצות בעולם?"

https://www.hidabroot.org/article/227174

בברכה,

דניאל בלס