חברה והשקפה

טלפון חכם:

  • כ"ג ניסן התשע"ח

שאלה

שלום כבוד הרב,(אני מעוניין ששאלתי תפורסם בעלון הידברות-אם אפשר במדור:''היהודי החושב'' של הרב דניאל בלס.

הטלפון החכם יכול לשמש אותנו הרבה ביום יום לשיעורי תורה ודברים לחיזוקים,אז מדוע הרבנים יוצאים כל כך נגד זה אם אפשר להתחזק מזה?
תודה!.

תשובה

בס"ד

שלום וברכה,

תודה על שאלתך.

הבעיה אינה בטכנולוגיה של "טלפון חכם", אלא באינטרנט שבו, וההודעות החופשיות שמאפשרות קשרים בלתי צנועים, וגם חשיפה למקורות של כפירה ועוד.

על הבעייתיות שבכך פרסמתי שתי כתבות במדור היהודי החושב, אשר פורסמו בכתבה אחת גדולה באתר הידברות. בבקשה:

https://www.hidabroot.org/article/220713

שלך בברכה,

דניאל בלס