חברה והשקפה

אדם שעובר כמה גלגולים, איזה מהם הוא יזכור?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום כבר הרב, אדם שעבר כמה גלגולים בחיים שלו,איזה גילגול הוא יזכור? ואם הוא יזכור את כולם איך הוא יראה?

תשובה

שלום וברכה

ברגע שהנשמה נפרדת מהגוף הוא נזכרת בכל הגלגולים שלה בעבר, ומצרפת אחת לאחת את מצבה.

כשתחזור בגוף לעתיד לבוא, יתכן והיא תזכור את כל הגלגולים אולם ראי מה שכתבתי בשאלות ותשובות במדור חיים לאחר החיים שאלה: "תחליטו באיזה גוף חוזרים", ואקוה שיהיה לך תשובה לשאילתך.

בהצלחה - מנשה ישראל