חברה והשקפה

גיור ושיני שם

  • כ"ב שבט התשע"ח

שאלה

שלום כבוד הרב ,
אני ברוך ה' מתגיירת והתחזקתי מאוד מאוד
אני מתפללת כל יום ושומרת שבת ( חלקי) עד שאעבור את הגיור בעזרת ה'
השאלה שלי היא בקשר לשם שלי , השם הנוכחי שלי הוא מרינה ואני מעולם לא התחברתי אליו , ברצוני להחליף את השם שלי לשירה , האם השם שירה הוא שם טוב?
ודבר נוסף שהתחלתי לעשות ואני לא רוצה שחלילה הוא יהיה לא נכון זה זיכוי הרבים , פתחתי קבוצה ברשת שבקבוצה הזאת אני מעלה ברכות והרצאות של רבנים וכל מה שיהודי צריך לדעת יש ברוך ה' בקבוצה הזאת כאלפיים חברים וזה רק גודל.. האם זה בסדר שפתחתי את הקבוצה הזאת? או לחכות בינתיים עוד קצת עד שאתגייר( אני ממש בסוף הגיור ).
תודה רבה מראש.

תשובה

שלום וברכה

שירה שם טוב.

יכולה לתפעל כעת את האתר ללא כל חשש.

בהצלחה רבה בהתחברות לעם ה',