חברה והשקפה

איך החיות בספינתו של נח עברו ליבשות אחרות מעבר לים?

  • כ"ג חשון התשע"ח

שאלה

איך החיות (ארנב, ג'ירפה, אריה, נחש וכו') בספינתו של נח עברו והתפשטו ברחבי העולם ליבשות מעבר לים לאחר סוף המבול?

תשובה

בס"ד

שלום וברכה,

רוב היבשות למעשה מחוברות, והן הופרדו באלפי השנים האחרונות (ועדיין מתרחקות זו מזו באיטיות רבה). פירוש הדבר שבעבר יכלו בעלי החיים לנדוד מיבשת ליבשת בקלות רבה:

https://www.hidabroot.org/article/209880

כמו כן בעלי החיים הקטנים לא נעו ביום אחד, אלא הקימו דורות, וכל דור נדד וכך התקדם לקראת הארץ המתאימה.

בברכה,

דניאל בלס