האם מותר לצאת עם מוסלמי שהתגייר?

  • כ"ד אב התשע"ז

שאלה

הכרתי בחור שמאוד מוצא חן בעיני, וגיליתי שהוא טורקי מוסלמי שעבר גיור. כיום הוא יהודי. האם אנו יכולים לקיים מערכת זוגית? מה הדת באמת חושבת על המתגיירים? הם "סוג ב'"? זה נושא שמאוד מסקרן אותי. תודה.

תשובה

שלום וברכה

אם הוא התגייר כהלכה בקבלת עול מלכות שמיים ושמירת המצוות כראוי, אין כל מניעה להתחתן איתו, והוא יהודי כשר לכל דבריו.