נשים

שאלה בנושא זוגיות על התכתבות עם עמית

  • ח' סיון התשע"ז

שאלה

האם התכתבות עם עמית לעבודה נחשבת כבגידה, אני רוצה לציין שאני אישה דתיה ומדובר על התכתבות שאינה קשורה רק לעבודה, והיא גם מחוץ לעבודה. בעלי טוען שזו בגידה בעניו וכאישה נשואה אני צריכה להתנהג אחרת. אשמח לשמוע את דעתכם תודה

תשובה

שלום וברכה

זאת אל בגידה אבל הדבר אסור בהחלט כי זה יכול להביא לתוצאות חמורות ואין אפוטרופוס לעריות ואף אחד ואחת לא יכול לומר שהדבר לא יוביל לשום דבר.

הרבה עשו כן ונכשלו.