נשים

תשובה על לימודי נהיגה אצל מורה גבר.

  • ד' סיון התשע"ז

שאלה

שלום כבוד הרב. למדתי נהיגה אצל מורה גבר (שבעלי למד אצלו), ולא חשבתי לקחת מורה אישה. עניין זה מאוד מציק לי מכיוון שעדיין לא עברתי טסט וזה כבר זמן רב מאוד ואני מרגישה שזו פירצה חמורה בגדרי הצניעות. (הוא שם שירי תועבה במהלך הנהיגה וכו.) אני לא רוצה לעבור עכשיו למורה כי אין לי כח להתחיל את התהלך שוב וזה וודאי יוסיף לי עוד שיעורים. הרב, אני רוצה דרך תשובה על זה, איך לתקן את העניין הזה. בבקשה תענו לי דחוף, אין לי מנוחה בגלל זה...

תשובה

שלום וברכה

תקפידי מכאן ואילך לא לדבר איתו דברים שאינם קשורים לשיעור וכמו כן תגידי לו שהשירים מפריעים לך ואת מבקשת שהוא יחליף את השירים או שתביאי איתך דיסק שאת רוצה לשמוע.

בברכת הצלחה רב בטסט,