אמונה

פיטורין שלא כדין ממקום העבודה

  • כ"ח אייר התשע"ז

שאלה

לכבוד כבוד הרב בנימין שמואלי, תודה רבה שהשבת למכתביי הקודמים, מתחילת הדיונים, השופטת לא התייחסה אליי בכובד ראש, יכולתי להמשיך ולתבוע את החברה בטענותיי הצודקות, אך ההחלטה שלי לרדת מהתביעה, כי לא היה לי אמון בשופטת שהיא לא צפוייה, רציתי לשאול למה עברתי את כל התהליך הזה? מרגע שהמנהל החדש הגיע עד לפיטורין, ההתנהלות הלא תקינה עם השופטת והוציאו אותי בלי פנסיה אחרי כל השנים הנ"ל, מה קורה בכל הסיפור הזה האם עברתי את כל זה מפני שטעיתי עם המנהלים והחברה, או שלא היה בידיי לקבוע מהומה, רציתי לקבל הסבר מפורט על כל מה שכתבתי במכתב הקודם ובמכתב ,זה, תודה רבה מראש.

תשובה

שלום וברכה

הסיבה היחידה שזה קרה היא כי כך רצה הבורא. הדרך לשם לא חשובה כל כך. בסוף עלינו לזכור שהקב"ה הוא מסבב כל הסיבות לטובתינו וכל מה שנעשה איתך זה לטובתך להטיב לך ובעז"ה תגיעי בקרוב אל המנוחה ואל הנחלה.

תבקשי מבורא עולם שיכפר לך על כל עוונותייך עקב כל הייסורים שעברת ושה' יתן לך מהרה את ישועתו.