חברה והשקפה

הרמת משקולות

  • ח' אייר התשע"ז

שאלה

שלוב רב כבוד הרב.... אני בתהליך של תשובה כבר 2 כמעט ברוך השם ופעם הייתי מרים משקולות ומתאמן באופן קבוע אך לאחר שהתחלתי להתחזק הפסקתי אחת הסיבות שהבנתי שזה קצת לא מקובל ביהדות עקב פיתוח הגוף כמו היוונים בתקופתם...אך כיום אני נתקל הרבה באירגונים דתיים שקיים אפילו בתוכם מכשרי חדר כושר.... השאלה שלי היא האם מותר או אסור לפתח את הגוף? תודה מראש ויום מדהיפ בעזרת השם♥

תשובה

שלום וברכה

אם המטרה היא בריאות, הדבר מותר וראוי.

כמו כן אם הינך אוהב את  האימון  ולאחר אימון כזה זה מוסיף לך כוחות וחשק לעבודת ה' אין להימנע.