האם יש דבר כזה להפסיד שידוך?

  • כ"ח תשרי התשע"ח

שאלה

שלום הרב אני בת 22, והציעו לי בחור ממש טוב, שאין לי בעיקרון שום סיבה להוריד את ההצעה, אך אני ממש לא רוצה כרגע לצאת לשידוכים, אני לא מרגישה כרגע מוכנה, ואני באמצע לימודים קשים מאוד כך שאין לי שום פניות לכך. האם אני חייבת להפגש והאם יש דבר כזה להפסיד שידוך?

תשובה

שלום וברכה

לא חייבת כלום.

שווה מאוד לנסות להיפגש ובעיקר ללכת לעזרה מקצועית כדי שתרגישי שאת מוכנה וראויה לשידוך.