אמונה

זוגיות מול אמהות

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום לצוות הדברות אני אם לשלושה בנים ומחכה מאד לראות אותם נישאים ומזכים אותנו בנכדים לבני האמצעי יש כרגע חברה מאד נחמדה ,צנועה בהתנהגותה,חמה ,אינטליגנטית,יפה וחכמה-אני מקבלת אותה יפה -לעומת זאת בעלי בקושי אומר לה שלום מהסיבה היחידה שהיא שמנה,לא מאד אבל הוא יש לו דעות איומות על אנשים שמנים ובעיקר נשים. הבחורה וגם בני נפגעים מזה .לי יש קושי כי אני מכבדת את בעלי ולא רוצה להכנס איתו למאבק כי זה עלול להביא לריב ,מעבר לזה שאני בנטייתי הרבה דברים לא אומרת ומשלמת מחיר אינני יודעת איך לנהוג אני אפילו לא אומרת לו שהיא מקסימה ופשוט כועסת מבפנים .עלי לציין שהיא כרגע בתהליך הרזייה יפה ומאד מצליחה ובני מספר שיש לה משפחה מקסימה -אנא תשובתכם בהקדם, המון תודה

תשובה

שלום וברכה

מחובתך למען טובת בנך לפתוח הפעם את פיך ולהסביר לבעלך שהטוב לבנכם, הוא שיתחתן עם מי שהוא מעוניין, ויש לחזק אותו ולעודדו ולסייע בידו לבנות את ביתו כרצונו.

בברכה - בנימין שמואלי