זוגיות

שאלה חשובה...

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

היה לי קשר עם מישהי לפני חודש ומשהו וניפרדנו יפה ... ואני חושב שאולי זה היה יכול להיות קשר לחתונה... אז השאלה שלי כזו..: מצד אחד צריך להמשיך אלה ולחפש מישהי אחרת, ומצד שני, אני צריך להיתפלל לה` שהוא יביא לי את הזיווג, ולא לעשות כלום (או שכן), למה רשום שה` שלוח את הזיווג של הבן אדם, עד הבית אם זה הזיווג שלו... אז השאלה שלי: מה אני אמור לעשות בעניין? ומצד אחד אולי מישהי שהייתה לי אולי הי הזיווג שלי, איך אני יכול לדעת מי הזיווג שלי...? ומה אני עושה אם אני לי איך לחפש אני לא יודע..?

תשובה

שלום וברכה

אכן עליך לעשות השתדלות, ולחפש את זיוגך באמצעות שידוכים או היכרות משכנים וכדו` ולא כתוב בשום מקום שבת הזוג תדפוק בדלתך.

שבת שלום - בנימין שמואלי