אמונה

אני עצוב מזה

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום כבוד הרב שמי אביב ואני בבעיה גדולה אני עובד במקום עבודה שבו נמצאות הרבה נשים ולמעלה מכמה חודשים אני מחפש עבודה אחרת בגלל שאני לא מסוגל לעבוד עם כל הנשים האלו אני אדם דתי עם כיפה וציצית ושומר על עצמי מאוד מאוד אך בכל פעם שאני עובר לידם או נאלץ לשוחח איתם בנושא עבודה יצר הרע משגע אותי מאוד ואני מאוד מרגיש רע מזה מפני שיוצא לי מהברית נוזל מקדים ואני ממש ממש עצוב אני לא יודע אם זה זרע לבטלה כמו שכתבתי למעלה אני מחפש עבודהאחרת אבל המצב לא כלכך טוב בשוק העבודה אני מבקש סליחה כבוד הרב אבל אין לי עם מי לדבר

תשובה

שלום וברכה

יש לחפש מקום עבודה חילופי שבו לא יהיה קשה לך עניין הקדושה.

ובינתיים תשתדל מאוד לא לשוחח עם הבנות שלא לצורך וכן בעת שיחתך איתם אל תביט ישירות בפניהם אלא תצדד את העיניים קצת.

וכן תקפיד על לימוד הגמרא בכל יום לפני הליכתך לעבודה, ובעת נישוקך את המזוזה בכניסתך לעבודה הוסף תפילה חרישית שתזכה לשמור לבך ועיניך.

בברכת הצלחה – בנימין שמואלי