אמונה

האם מותר לי לעבוד בעבודה שיש שם גברים,דתיים

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

בס´ד שלום וברכה, הייתי דתיה לאומית או כמו שאני קוראת לזה דתי לדעתי, ועכשיו אני מתחזקת ברוך ה" לכיוון חרדי יותר ומשתדלת לקיים תורה ומצוות. השאלה שלי היא בנושא העבודה. סיימתי שירות לאומי וחודשיים לא עבדתי חיפשתי עבודה ולא מצאתי התפללתי ופרטתי בדיוק מה אני רוצה בקשר לעבודתי, אם זה עבודה עם אנשים דתיים ושיש לי איך להגיע אליה ובעזרתו של הקב´ה מצאתי עבודה אבל כנראה שכחתי פרט קטן ומאוד חשוב שזה עבודה עם נשים ולא גברים והעבודה שאני עובדת בה היא עבודה עם גברים אומנם דתיים אבל זה עדיין בעייתי לדעתי. מה אני צריכה לעשות לעזוב את העבודה שלי בגלל נושא הגברים או להשאר?!

תשובה

שלום וברכה

אם אין במקום בעיות של פריצות, אין לעזוב את העבודה בטרם תמצאי עבודה חדשה.

תתפללי אל ה' ותנסי למצוא עבודה חדשה ובעז"ה תמצאי בקרוב.

בברכה - בנימין שמואלי