זוגיות

חתונה בזכות שבע ברכות

  • י"ח אב התשע"ו

שאלה

שלום כבוד הרב, רציתי לבשר לכם שאני מתחתנת בעז"ה ביום רביעי 31.8 כ"ז אב באולמי הרמוזו במודיעין עם בחיר ליבי אשר הכרתי באתר שבע ברכות. ברצוני להודות לכם על החסד אשר אתם עושים עם הרווקים והרווקות. שה' יברך אותכם וימלא את כל משאלות ליבכם לטובה אמן! אבקש להודות לרב זמיר באופן אישי ולהזמינו לחתונתנו

תשובה

שלום וברכה

תודה על הבשורה הטובה

מזל טוב ליום חתונתך. יתן ה' שתזכו יחד לאריכות ימים ושנים ושהשכינה שתרה בביתכם ותזכו לדורות ישרים ומבורכים בנים ובנות עוסקים בתרוה ומצוות מתוך יראת שמיים ושמחה כל הימים.

הזמנתך תועבר למזכירות הרב.