האם יש קפדה בפיטורין

  • ה' אב התשע"ו

שאלה

בעלי לפני כחודשיים התקדם בעבודה והגיע לניהול בעבודה לא הסתדרו עם המזכירה כבר הרבה זמן לפני שבעלי התקדם כל פעם רצו לפטר מהרבה סיבות לא מספיק עובדת טוב ומתעסקת בפלאפון ואינטרנט במקום בעבודה ורבה הרבה עם הרבה אנשים וכו כשבעלי הפך למנהל הם ( הסגן מנכל והמנכל) לחצו על בעלי בכיוון שכדאי לפטר ושמפטרים שלא יגיד שהוא לא קשור אלה כולם קשורים ופכרו אותה בעלי מרגיש המון לחץ מזה כי היא הגיבה לא טוב והוא מפיד שתקפיד עליו שפיטר השאלה האם כאשר מנהל מפאר מסיבות מוצדקות ולא כי בא לו יש ענין של הקפדה ?

תשובה

שלום וברכה

כאשר הוחלט בהנהלה ביושר וללא נגיעות של שנאה וכדו' שהעובדת לא עושה את מלאכתה נאמנה ואי אפשר להחזיקה יותר בעבודה מותר לפטרה ואין כל קפידה יכולה להזיק.

בהצלחה,