נשים

הריון ונידה

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום, ברוך השם גיליתי שאני בהריון, שבוע 6.עדיין לא היינו אצל הרופא, הפגישה היא עוד שבועיים. אבל עשיתי בדיקת הריון ביתית והיא אישרה שאני בהריון. רציתי לשאול מהן הלכות הנידה במצב כזה? מתי מותר להתייחד עם הבעל? תודה רבה!

תשובה

שלום וברכה

מזל טוב!!

שה´ יעזור שההריון יהיה קל ותעברי את ההריון בשלום.

מתחילת ההריון עד לאחר הלידה את טהורה אם לא יהיו לך כתמים או דימום חלילה.

את מותרת לבעלך בכל עת ובכל זמן, מלבד ימי הווסתות אם הם עדיין לא נעקרו.

בהצלחה - בנימין שמואלי