אמונה

פיטורים^%

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום הרב, אני מנהל בחברה גדולה ומידי פעם אני ניתקל בעובדים סוררים שאני נאלץ לפטר . לא פעם אני יושב עם אדם בחדר והוא בוכה על כי אני מפטר אותו מעבודה עקב רשלנות וזלזול בעבודה מצידו! אני מרגיש רע עם המצב שאני נאלץ לפטר למרות שהוא אשם בהתנהגותו ! ודי קשה לי לראות אותם בוכים כל פעם . הרבה מהפעמים אני מרחם אבל עקב כך אני פוגע בעבודה בנוסף - האם בגלל שבוכים עקב הפיטורים , וגרמתי להם צער - לא יפגע בי? תודה !

תשובה

שלום וברכה

אם התרעת בהם והם עמדו במרים, אין כל חשש לפטרם והדבר לא יפגע בך, הם פגעו בעצמם.

בברכה  -בנימין שמואלי