שאלה מאם על הבן

  • ט' ניסן התשע"ו

שאלה

שלום הרב, אני בעלת תשובה מזה 12 שנים, לצערי בעלי והילדים עדיין לא זכו לכך. יש לי בן בן 27.5 ועדיין לא נשוי. אני מתפללת בשבילו שה' ישלח לו את זיווגו בקרוב,גם תורמת לכך לישועות עמוקה ואף נסעתי לאומן להשתטח על קברו של רבינו הקדוש רבי נחמן בן פייגה. הוא בנתיים נשאר בשלו ולא עושה שום מאמץ להתקרב לה' יתברך. השאלה שלי היא: האם יש טעם לכל התפילות שלי, למרות שהוא לא עושה שום מאמץ????? אשמח לתשובה במהרה. שיהיו שורות טובות. תודה

תשובה

שלום וברכה

תעשי את התפילות שהו איזכה להתחתן בטהרה, בעז"ה התפילות שלך יתקבלו ברחמים וברצון והוא יזכה לכך. אל תוותרי על התפילות, אין דבר גדול יותר מכוח של תפילת האם.