אמונה

תשובה

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום אני בחורה חוזרת בתשובה כבר שנתיים, הייתי בסמינר בשנתיים האלה אבל כשסימתי חזרתי לבית ולעבר והתקלקלתי הרבה מאז המשפחה שלי מסורתית - ולי מאוד קשה להיות בבית למשל, היה לי חבר שנתיים לפני המון זמן ואיכשהו קרה שהוא יצר קשר ומאז אני לא מצליחה להתנתק ממנו אני יודעת שזה גילוי עריות אבל ממש קשה לי עם זה כל פעם שאני חוטאת אני עושה תשובה אבל זה לא כל כך הולך כי אני חוזרת לזה אני לא יודעת מה לעשות זה מתסכל אותי, אשמח לתשובה מהירה ומשכנעת תודה

תשובה

שלום וברכה

כעת שאנו עומדים פחות מ48 שעות לפני רש השנה הוא הזמן להחליט החלטה אמיצה של ניתוק מהחבר ולהודיע לו שאת לא מתכוונת להיות איתו בקשר ולא לענות לו לטלפון והחליטי בליבך שיההי מה שיהיה את לא מדברת איתו וזכרי שבכך את זוכה להתכפר על כל העבר ולתקן את כל הפגמים כדי שתוכלי בקרוב להקים בית נאמן בישראל על טהרת הקודש.

סנני את חבירך בטלפון או החליפי את מספרך ואל תסכימי בשום אופן להמשיך איתו.

הניתוק חייב להיות מוחלט וברור.

הרבי כעת בתפילה ובתחינה לפני בורא עולם שיתן ך את הכוחות ואת היכולת ליישם את החלטתך ותפיתלך בוודאי לא תשוב ריקם.

כתיבה וחתימה טובה - בנימין שמואלי