אמונה

זיווגים איפה?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום רב... ברצוני לדעת האם יש אפשרות כלשהי בארגון הידברות,לייעץ,להמליץ או במצווה גדולה ביותר, לעזור לרווקים שבנינו?! ידוע שישנם יהודים מאמינים בבורא עולם,שמנסים למצוא קשר מחייב לחתונה ולזוגיות מתמשכת ,באתרי אינטרנט,בטלפון,ובאירועים כאלה ואחרים,ולא ממש בהצלחה. האם ערוץ הידברות יכול לארגן פינה חמה לכל אלו שמחפשים את הנשמה שתשלים את החצי שלו/שלה?? אשמח לקבל ייעוץ,הכוונה,עזרה למקום הנכון ביותר אליו כל יהודי היה רוצה להיות (להקים בית כשר ונאמן בישראל)

תשובה

המוקד יכלול קבוצת שדכניות ושדכנים העובדים בשיתוף פעולה בכדי לעזור לכם
להגיע בס"ד מהר ובקלות לשידוך האמיתי

המוקד מיועד למסורתיים/ות מתחזקים/ות ובעלי תשובה רווקים ורווקות וכן שדכנים המעונינים להצטרף לפרויקט שידוך ניתן לשלוח הודעה למודיעין שידוכים
באמצעות טופס צור קשר או במייל בציון שם פרטי ומספר טלפון זמין >