אמונה

מפחדת להשתנות

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

כבוד הרב שלום. ראשית אני רוצה לומר כמה תכני האתר מחזקים אותי בדרכי. בתוך המסע שלי מצאתי את התכלית שלי הפנימית וגם את הייעוד שלי. ואני מגשימה אותו. עם זאת, אני מרגישה הרבה פחדים שעוצרים אותי בדרך להגשים את עצמי. פחדים מאיך שהח"ברה תתפוס אותי. ואני יודעת שלא כל אדם רואה פנימה. וזה פחד שמלווה אותי שלא יראו אותי כמו שאני באמת. וזה מה שעוצר אותי מלהגשים את הייעוד שלי בעולם הזה. למרות שאני מרגישה אותו בוער בי ויודעת שלשם כך אני נוכחת פה. ויש בי את הכוחות לעשות אותו. אבל הפחד לעיתים משתלט עליי. יצר הרע, הדימיון שלי. ואני מתכווצת מולו. שבוע טוב ומבורך. ותודה רבה.

תשובה

שלום לך

כל זה הוא לפני ההחלטה החזקה והאמיצה שלך כאשר היצר הרע מנסה בכל דרך להניא ואתך מההחלטה הטובה - הבחירה בחיים.

לאחר ההחלטה החזקה שלך לחיות כפי אמונתך ולפי תפיסתך את חיי האמת הכול ישתנה לגמרי ובמהרה תרגישי מצויין עם עצמך וכל הסביבה תעריך אותך ותכבד את התנהגותך.

כדי לקבל את הכוחות להחליט את ההחלטה הנכונה מומלץ ביותר להגיע לסוף שבוע לשמיעת יסודות היהדות, דבר שיסייע בידך להביא את ההחלטה הנכונה לידי מעשה.

אם תרצי עוד עזרה וסיוע נשמח מאוד להיות לצידך בייעוץ טלפוני או במייל נוסף.

עלי והצליחי - כתיבה וחתימה טובה - שנה טובה ומתוקה - בנימין שמואלי