איך השם יכול לסבול את הדור הזה?

  • כ"ב אדר ב' התשע"ו

שאלה

זה פשוט גועל ,כל כך הרבה אנשים אתאיסטים וכופרים שלא מאמינים ,ילדים בבית ספר שלא מאמינים שיש אלוקים ואנשים שמאמינים בקוף או בפיצוצים שהעולם נוצר על ידי כך, אני בן 16 הומו והומופוב ונגעל מהמחשבה להרוס לי את החיים על ידי לחיות עם גבר ומבין שזה התיקון שלי אבל אפילו כמה שחטאתי אני תמיד ידעתי שהתורה אמת והכול הבל ושקר אז איך זה שיש כל כך הרבה כופרים ורשעים שחושבים שהם צודקים והשם מעלים פנים? לפעמים בא לי שכבר יקרה גוג ומגוג וכל העולם ידע את השם כמו שכתוב " ביום ההוא יהיה ה' אחד ושמו אחד " זה פשוט עצוב לאיזה שפל מדרגה העולם הגיע בעזרת השם שהשם יפתח לכל העיוורים האלה את העניים אני ממש מנסה לא להגיב להם ברשתות החברתיות פשוט גועל נפש

תשובה

שלום וברכה

הקב"ה את הדור בגל צדיקים כמוך שמתגברים על יצרם ועושים את רצון קונם בלב שלם, רבים כאלו מגינים עד הדור.

תתרחק לגמרי מהאינטרנט והרשתות החברתיות שמשחיתות את הנפש וכך תוכל להתעלות עוד ועוד ולקרב את ביאת משיח צדקינו במהרה בימינו אמן.